085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

U zoekt een Plastisch Chirurg

Erkende Plastisch Chirurg voor een professionele behandeling

Plastische chirurgie is een chirurgisch specialisme dat vaak geassocieerd wordt met het vanuit esthetisch en/of functioneel oogpunt aanpassen van het uiterlijk. Dit kan bestaan uit het herstellen van aangeboren of opgelopen verminkingen van het lichaam, maar ook uit cosmetische operaties zonder medische noodzaak.

Maar een plastisch chirurg is niet alleen met uiterlijk bezig. Ook na ongevallen is vaak plastisch chirurgische expertise vereist. Naast voor de hand liggende trauma's als brandwonden, aangezichtsletsels en grote littekens wordt de plastisch chirurg vaak betrokken bij wonden waarbij de bedekking van onderliggende structuren als botten, pezen, bloedvaten en dergelijke niet meer mogelijk is (bijvoorbeeld vuurwerkwonden). Plastische chirurgie heeft zich vooral tijdens en na de Eerste Wereldoorlog snel ontwikkeld.

Plastische chirurgie is het specialisme dat zich bezig houdt met het herstel van vorm en functie. Dit herstel is nodig omdat de vorm of de functie van een lichaamsdeel verstoord is door ofwel een aangeboren afwijking zoals de schisis of aangeboren handafwijkingen ofwel door een niet aangeboren afwijking zoals een ongeval, een infectie of een operatie. Een voorbeeld van het laatste is de reconstructie van een borst die in verband met borstkanker is geamputeerd. Ook reconstructies van patiënten die voor een kanker in het hoofd-halsgebied geopereerd worden, zoals kanker van de tong of mondholte, worden door plastisch chirurgen uitgevoerd. Een heel belangrijk onderdeel van de plastische chirurgie omvat de handchirurgie. Het grootste deel van de plastische chirurgie, zowel van de reconstructieve als de cosmetische chirurgie, wordt in ziekenhuizen en klinieken uitgeoefend.

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedemorgen,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanochtend nog door onze huidzorgspecialist informeren.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »