085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift wordt gedaan als men last heeft van afgezakte wenkbrauwen omdat ze een sombere uitdrukking geven aan het gezicht. De wenkbrauwlift wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt ongeveer één uur. Er wordt een reepje huid vlak boven de wenkbrauw verwijderd. Het weefsel wordt strak getrokken en gehecht. De littekens worden in de haarlijn van de wenkbrauwen gemaakt en zijn dus niet zichtbaar. De wond wordt afgedekt met een pleister.

Deze ingreep is geschikt bij kalende mannen die geen zichtbare littekens op de schedel willen hebben. Ook voor mensen met een rimpelig voorhoofd is deze behandeling goed toepasbaar omdat het litteken in de buurt van een rimpel wordt geplaatst waardoor deze nauwelijks zal opvallen.

Patiënten die slechts een kleine ingreep willen ondergaan, kiezen meestal voor deze ingreep omdat deze poliklinisch wordt uitgevoerd. Soms wordt de wenkbrauwlift gecombineerd met een ooglidcorrectie. De ingreep is ook poliklinisch onder plaatselijke verdoving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of u kunt een afspraak maken met een van onze specialisten. U kunt altijd snel bij ons terecht. Uw wens is onze zorg!

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenacht,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vannacht nog door onze huidzorgspecialist informeren over wenkbrauwlift.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »