085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met Ontharing

Ontharing

Ontharen kan tegenwoordig nagenoeg pijnvrij en met een permanent resultaat gebeuren.

Met veilig, zichtbaar licht kan ongewenst haar overal op het lichaam worden verwijderd.

Voor het ontharen wordt een dunne laag gel op de huid aangebracht voor een optimale lichtgeleiding naar de haren. De gel is ook om de huid tegen de hitte van de lamp te beschermen. De flitslamp richt korte lichtflitsen op de huid. Het pigment van de haren absorbeert het licht en zet het om in warmte. De haren geleiden deze warmte naar de haarzakjes waar de verhitting de haarzakjes uitschakelt.

Bij laserontharing wordt het zeer krachtige licht dat de laser uitzendt, opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en op die manier naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de daar aanwezige kiemcellen voor nieuwe haren vernietigd. Laserontharing is een behandelmethode voor permanente ontharing. Afhankelijk van het type laser dat ingezet wordt bij laserontharing zijn er meer of minder behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen.

Bruin en zwart haar reageert het beste op laserontharing omdat deze haarkleuren veel pigment bevatten. Blond en grijs haar is moeilijker weg te krijgen door laser. Bij blond of grijs haar maken onze haarspecialisten gebruik van elektrische epilatie.

Er zijn meerdere behandelingen nodig omdat het haar alleen op laserontharing reageert als het in de groeifase is.

Het pigment in de huid absorbeert ook een deel van het laserlicht. Alleen bij mensen met een lichte huid is laserontharing daarom veilig genoeg om uit te voeren.

De beste periode voor laserontharing is in de winter want de huid mag zes weken vóór en zes weken na de behandeling niet worden blootgesteld aan zon.

Na de laserbehandeling kan de huid korte tijd schrijnend aanvoelen en rood en gezwollen zijn. Laserontharing kan vooral in het gezicht en de halsstreek licht pijnlijk aanvoelen. De roodheid en de zwellingen verdwijnen in de loop van enkele dagen. 085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedemorgen,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanochtend nog door onze huidzorgspecialist informeren over ontharing.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »