085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met Laserontharing

Laserontharing

Laserontharing is een van de beste oplossingen tegen ongewenste haargroei.

De techniek van laserontharing is een ideale manier om op een efficiente en pijnloze manier ongewenste haargroei voor altijd tegen te gaan. Door middel van professionele dialodelaser ontharingsapparaten met geavanceerde vacuümtechnologie worden veel haren permanent verwijderd. Naast de hoge effectieviteit is ook het comfort tijdens behandeling een groot voordeel van deze technologie.

Bij laserontharing wordt het zeer krachtige licht dat de laser uitzendt, opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en op die manier naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de daar aanwezige kiemcellen voor nieuwe haren vernietigd. Bruin en zwart haar reageert het beste op laserontharing omdat deze haarkleuren veel pigment bevatten. Blond en grijs haar is moeilijker weg te krijgen door de laser omdat deze haren bijna geen pigment bevatten. Voor het verwijderen van grijze of blonde  haren gebruiken onze specialisten de elektrische epilatie behandeling.

Door laserbehandeling verandert de cyclus van de haargroei. Haartjes die in de regel na elkaar groeien komen nu tegelijkertijd en sneller naar de oppervlakte, waardoor een groot aantal haarzakjes tegelijkertijd kunnen worden behandeld. Na ongeveer twee weken laat een groot deel van de behandelde haren los. De haren waarvan de haarzakjes nog niet zijn vernietigd groeien terug en worden tijdens een volgende laserbehandeling opnieuw belicht.

Na zes behandelingen zijn blijvende kale plekken zichtbaar. Gemiddeld zijn 8 tot 12 behandelingen nodig voor een blijvend eindresultaat.

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenavond,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanavond nog door onze huidzorgspecialist informeren over laserontharing.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »