085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

U zoekt een Acnespecialist

Erkende Acnespecialist voor een professionele behandeling

Een acnespecialist houdt zich bezig met de behandeling van ontstekingen op het gezicht en soms op de rug zoals mee-eters (comedonen), rode pukkels (papels) en puistjes (pustels). Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen.

Acne is de medische term voor puisten en het is een veel voorkomende huidaandoening. Bijna iedereen krijgt in zijn tienerjaren in meer of mindere mate last van acne. Een deel heeft zelfs op latere leeftijd nog steeds last van puisten of krijgt het opnieuw. Bij vrouwen gebeurt dat soms bij hormonale schommelingen zoals zwangerschap of de overgang

Acne begint vaak al voor de pubertijd en komt het meest voor in het gezicht en de rug. De huidaandoening ziet er niet bij iedereen hetzelfde uit en de mate van acne kan van persoon tot persoon verschillen. Soms zijn het een paar puistjes maar het kan ook in ernstige vorm vormen voorkomen. De meeste gevallen zijn niet ernstig. Alle vormen van acne kunnen het gezicht ernstig ontsieren en kunnen ook psychische problemen veroorzaken. Door snel in te grijpen kan in ieder geval blijvende littekenvorming voorkomen worden.

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenacht,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vannacht nog door onze huidzorgspecialist informeren.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »