085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

U zoekt een Cosmetische arts

Erkende Cosmetische arts voor een professionele behandeling

Een cosmetisch arts is arts die niet snijdt. Een cosmetisch arts heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van cosmetische behandelingen, zoals fijne lijntjes en rimpels wegwerken. Hij werkt voornamelijk met botox en fillers, en mag bijvoorbeeld ook de beroemde ‘vampire facelift’ uitvoeren of met een laserapparaat werken.

Iedere arts kan zich in principe cosmetisch arts noemen. Natuurlijk mag niet iedereen zomaar met injectables werken. Je moet als cosmetisch arts in ieder geval wel geneeskunde hebben gestudeerd en een aantal cursussen gevolgd hebben, voordat je officieel met botox of fillers mag werken. Vanaf 2014 is trouwens elke cosmetisch arts verplicht om zich te laten registeren bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde), anders mag je in Nederland niet als cosmetisch arts werken.

De NVCG maakt onderscheid tussen NVCG gecertifieerde artsen en overige artsen.

Uiterlijk kan voor mensen heel belangrijk zijn. Een kleine gezichtsaanpassing kan enorm veel voor iemand betekenen. Een gladde, gezonde huid kan iemand zoveel zelfvertrouwen geven. Cosmetische artsen zorgen ervoor dat iedere behandeling heel zorgvuldig gebeurt. Zij moeten de nieuwste technieken volledig beheersen en perfect op de hoogte zijn van de laatste productontwikkelingen. Cosmetische artsen hebben als doel zoveel mogelijk mensen in staat te stellen er mooier, jonger en gezonder uit te zien. Op een manier die bij hen past.

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenacht,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vannacht nog door onze huidzorgspecialist informeren.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »