085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

U zoekt een Aangezichtschirurg

Erkende Aangezichtschirurg voor een professionele behandeling

Deze specialist behandelt voornamelijk ziektes en afwijkingen van mond, kaak en aangezicht en werkt nauw samen met andere specialismen, zoals Tandheelkunde, Orthodontie, KNO (keel-, neus- en oorheelkunde), Oncologie, Neurologie, Plastische Chirurgie en Radiotherapie.
Naast functionele klachten speelt esthetiek een belangrijke rol. Bij veel patiënten blijkt dit zelfs de belangrijkste reden om tot een kaakoperatie over te gaan. De behandeling van schisis (in de volksmond ‘hazenlip’) is een bekend voorbeeld.

nze polikliniek heeft als officiële benaming. De meeste mensen zullen Mondziekten, Kaak - en Aangezichtschirurgie (MKA) kennen als de polikliniek kaakchirurgie. De kaakchirurg onderzoekt en behandelt afwijkingen aan mond, kaak-en aangezicht. Dat kunnen aangeboren afwijkingen zijn, maar ook bijvoorbeeld ontstekingen, breuken of implantaten voor kunstgebit of kronen.

Vergroeiingen van de beenderen van het aangezicht worden eveneens behandeld door de MKA-chirurg, vaak samen met de orthodontist . Deze plaatst met een beugel de tanden en kiezen in de goede stand. De MKA-chirurg brengt met een operatie de kaken in de juiste positie.

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenacht,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vannacht nog door onze huidzorgspecialist informeren.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »