085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met Facelift

Facelift

Bij een erg gerimpeld of hangend gezicht, diepe plooien rondom de mond of een oud uiterlijk, kan een facelift een uitkomst zijn.

Bij een facelift maakt een plastisch chirurg een snede vanaf de slaap in de haarlijn naar beneden voor de oorschelp langs. Als de huid en het spierweefsel zijn losgemaakt van het onderliggende weefsel, worden eerst de gezichtspieren aan beide kanten strakgetrokken in de richting van het oor en de slaap. De spieren worden ingekort door middel van dubbelvouwen en vasthechten. Overtollig huidweefsel wordt verwijderd en de huid wordt strakgetrokken en op de plaats van de snede weer met hechtingen gesloten.

Soms worden er ook reepjes huid weggenomen met als doel de oorspronkelijke vorm van het gezicht en meestal ook de hals weer terug te laten komen. De facelift techniek is er op gericht om de eigen natuurlijke expressie te laten behouden. Er zijn verschillende soorten facelifts. Een liquid facelift is geen chirurgische facelift maar een huidverjonging door het inzetten van fillers over het hele gelaat. U ziet er 20 jaar jonger uit!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of u kunt een afspraak maken met een van onze specialisten. U kunt altijd snel bij ons terecht. Uw wens is onze zorg!

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedemorgen,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanochtend nog door onze huidzorgspecialist informeren over facelift.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »