085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met Cosmetische chirurgie

Cosmetische chirurgie

Een cosmetisch chirurg houdt zich bezig met mensen die een operatie ondergaan aan hun lichaam met als doel hun uiterlijk te optimaliseren. Het gaat hier vaak om mensen die sterke onvrede hebben met hun uiterlijk.

De cosmetische kant van de plastische chirurgie is de kant waarmee het vak in de media altijd direct geassocieerd wordt, maar die eigenlijk maar een relatief klein deel van het vak vormt. Deze vorm van plastische chirurgie wordt cosmetische of esthetische chirurgie genoemd. Een aantal vaak uitgevoerde operaties zijn borstvergroting of -verkleining, liposuctie, neus-, oog- en oorcorrecties, de voorhoofdslift, de facelift en de thigh gap. Door het transplanteren van weefsel of het gebruik van kunstmatige materialen zoals siliconen zijn een groot aantal van deze cosmetische correcties mogelijk geworden.

Voor al uw vragen over cosmetische chirurgie kunt u altijd vrijblijvend bij onze specialisten terecht. Kortdurende routine ingrepen zoals  een wenkbrauwlift of ooglidcorrectie kunnen worden uitgevoerd in de centra van onze partners. Langer durende behandelingen worden altijd uitgevoerd in een ziekenhuis.

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedemorgen,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanochtend nog door onze huidzorgspecialist informeren over cosmetische chirurgie.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »