085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met Voorhoofdslift

Voorhoofdslift

Een voorhoofdslift geeft een mooi resultaat als een wenkbrauwlift niet voldoende is. Afgezakte wenkbrauwen geven een boze, sombere en vermoeide uitdrukking aan het gezicht. Als de hele wenkbrauw naar beneden is gezakt kan een voorhoofdslift verbetering brengen. Een andere goede indicatie voor een voorhoofdslift is dat uw gezichtsveld belemmerd wordt door uitgezakte wenkbrauwen.

Van oor tot oor wordt in de haarlijn een snede gemaakt. Overtollige huid en vet worden verwijderd en de spieren worden aangetrokken. Na het hechten wordt een verband rond het hoofd aangelegd. Dit verband wordt de volgende dag vervangen door een elastische hoofdband, welke u een week om moet houden. De voorhoofdslift wordt uitgevoerd onder algehele narcose.

Tegenwoordig wordt een voorhoofdslift ook endoscopisch uitgevoerd. Hierdoor zijn slechts op drie plekken kleine sneetjes nodig. Deze vallen alledrie achter de haargrens en zijn na genezing haast niet meer te zien. Bij een endoscopische voorhoofdslift wordt het botvlies van het voorhoofd losgemaakt van het bot. Daartussen liggen geen bloedvaten dus treden er geen bloedingen en blauwe verkleuringen op na afloop van de voorhoofdslift. Door het botvlies te liften en wat hogerop opnieuw aan het bot te bevestigen worden ook de voorhoofdshuid en de wenkbrauwen meegelift.

Een endoscopische voorhoofdslift kan onder lokale verdoving en onder volledige narcose worden uitgevoerd. Na afloop van de voorhoofdslift wordt uw gezicht een dag met een drukverband omzwachteld. Over het algemeen zult u weinig last van pijn hebben. Ongeveer twee weken na de voorhoofdslift worden de hechtingen verwijderd.

Wanneer de uitgezakte huid niet alleen op het voorhoofd en de wenkbrauwen voorkomen, kan een combinatie een ooglidcorrectie, volledige facelift of een halslift uitkomst bieden. 085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenacht,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vannacht nog door onze huidzorgspecialist informeren over voorhoofdslift.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »