085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met Tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen

Een tatoeage is een kunstwerk op je lichaam en een manier om iets uit te dragen. Maar het kan ook zijn dat u na enige tijd spijt heeft van een tatoeage op uw huid. Heel lang waren tatoeages een versiering van de huid die levenslang in de huid aanwezig bleef. Wanneer iemand toch spijt van een tatoeage kreeg, was eigenlijk de enige optie om over de tatoeage heen een nieuwe tatoeage te laten zetten.

Tegenwoordig zijn er voor het verwijderen van een tatoeage verschillende methoden. Maar de meest gebruikte behandeling voor het verwijderen van een tatoeage is lasertherapie. De laserbehandeling zorgt ervoor dat de inkt in de huid uiteenvalt en afbreekt en daarna door het lichaam opgeruimd wordt. Lasertherapie heeft de beste resultaten en de kleinste kans op verbrandingen of littekenvorming. Vooral donkere kleuren reageren hier goed op.

Na het verwijderen van de tatoeage is er wel risico op het lichter worden van de huid en na de behandeling kan de huid rood zijn. De huid mag ten minste twee maanden niet blootgesteld worden aan de zon.

De duur van het verwijderen en het aantal behandelingen van een tatoeage hangt van meerdere factoren af; de grootte, de plaats, de diepte en de soort inkt die gebruikt is.

Tussen de behandelingen zit minimaal 4 en maximaal 8 weken omdat de huid tijd nodig heeft om de inkt af te breken. We hebben ervaring met het verwijderen van tatoeages in alle kleuren en maten. Onze laserspecialisten werken met geavanceerde apparatuur en het verwijderen gebeurt littekenvrij.

Omdat de lasers waarmee wij uw tatoeage verwijderen zeer geavanceerd zijn, worden ongemakken, pijn en de kans op bijwerkingen tot een minimum beperkt. Pijnbeleving is natuurlijk voor ieder mens anders. Over het algemeen geven onze cliënten aan dat de tatoeage verwijderen minder pijnlijk is dan het laten zetten van een tatoeage.

Wij geven u graag informatie over het behandelingstraject en het aantal behandelingen die nodig zijn voor het verwijderen van uw tatoeage.

Vul eenvoudigweg ons contactformulier in of bel ons via telefoonnummer 085-7603755

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenavond,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanavond nog door onze huidzorgspecialist informeren over tattoo verwijderen.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »