085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met Moedervlek verwijderen

Moedervlek verwijderen

Pigment is de bruine kleurstof die onze huid aanmaakt bij blootstelling aan de zon. Pigment is bedoeld om de schadelijke straling van de zon te absorberen en onderliggend weefsel te beschermen. Het belangrijkste pigment is melanine. De cellen die pigment maken, liggen diep in de huid. Pas als deze korreltjes in de opperhuid zitten, zijn ze zichtbaar. Soms is de pigmentverdeling in de opperhuid minder mooi omdat de verdeling onregelmatig is, zoals bij sproeten en ouderdomsvlekken.

Moedervlekken zijn pigmentstoornissen. Er bestaan verschillende redenen om een moedervlek weg te halen. Soms worden ze als ontsierend ervaren, of geven ze bijvoorbeeld bij mannen klachten tijdens het scheren. In andere gevallen bestaat de verdenking op huidkanker. In die gevallen is het raadzaam om een moedervlek te verwijderen en te laten onderzoeken. Als een moedervlek wordt weggehaald komt er vrijwel altijd een litteken. Onze specialisten voeren de behandeling zo uit dat dat een eventueel litteken zo onopvallend mogelijk in de huid te zien is. Onze plastisch chirurgen zijn bij uitstek getraind om u zo goed mogelijk te behandelen.

Een vervelende moedervlek verwijderen? De specialisten van huidzorgspecialist helpen u binnen één of meerdere behandelingen van uw moedervlek(ken) af.

Moedervlekken zijn er in vele soorten en maten, sommige vallen niet op, andere wel. Opvallende moedervlekken kunnen onze dermatologen voor u weghalen.

Maar hoe gaat dat in zijn werk? Wat zijn de bijwerkingen en wat zijn de kosten?

Bel voor deze en andere vragen: 085-7603755. Zo weet u binnen 24 uur waar u aan toe bent.

 

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenavond,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanavond nog door onze huidzorgspecialist informeren over moedervlek verwijderen.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »