085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

U zoekt een Esthetisch chirurg

Erkende Esthetisch chirurg voor een professionele behandeling

Een esthetisch chirurg houdt zich bezig met mensen die een operatie ondergaan aan hun lichaam met als doel hun uiterlijk te optimaliseren. Het gaat hier vaak om mensen die sterke onvrede hebben met hun uiterlijk.

De esthetische kant van de plastische chirurgie is de kant waarmee het vak in de media altijd direct geassocieerd wordt, maar die eigenlijk maar een relatief klein deel van het vak vormt. Deze vorm van plastische chirurgie wordt cosmetische of esthetische chirurgie genoemd. Een aantal vaak uitgevoerde operaties zijn borstvergroting of -verkleining, liposuctie, neus-, oog- en oorcorrecties, de voorhoofdslift, de facelift en de thigh gap. Door het transplanteren van weefsel of het gebruik van kunstmatige materialen zoals siliconen zijn een groot aantal van deze cosmetische correcties mogelijk geworden.

Bij een ooglidcorrectie kan uitkomst bieden bij het uitzakken van de oogleden, hetgeen een nog jong gezicht veel ouder en vermoeider doet lijken. Een ooglidcorrectie van de bovenoogleden kan in deze situatie een sterke verbetering brengen, met behoud van een natuurlijke uitstraling. Soms is het verstandig om een gecombineerde ingreep te laten doen. Uw esthetisch chirurg kan u heel goed uitleggen wanneer dit het geval is. Ook indien u tegelijk een onderooglidcorrectie overweegt kunt u dit het beste bespreken met uw esthetisch chirurg.

Bij een neuscorrectie kan de vorm, grootte en stand van de neus of een combinatie hiervan worden aangepast. Soms is alleen een correctie van de neuspunt voldoende.De neus bepaalt een groot deel van ons voorkomen. Een opvallende neus of een neus die niet in verhouding is met de rest van het gezicht kan erg storend zijn. Vaak kan een neuscorrectie daarvoor een oplossing bieden.

Borstcorrecties worden niet alleen gedaan na amputaties maar ook uit esthetische overwegingen.

Dus van een neuscorrectie tot een borstvergroting, van lipofilling tot een facelift. U kunt terecht voor uiteenlopende esthetisch chirurgische ingrepen.

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenavond,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanavond nog door onze huidzorgspecialist informeren.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »