085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

U zoekt een Lasercentrum

Erkende Lasercentrum voor een professionele behandeling

Onze lasercentra zijn in 1993 opgericht en zijn gespecialiseerd in zorg op maat ten aanzien van u als persoon en uw huid, het grootste orgaan van de mens.

Wij hebben een lasercentrum in oa. Utrecht. Daarnaast hebben wij ook vestigingen Almere en Amsterdam. Wij behandelen al onze klanten in een sfeervolle en warme omgeving. Wij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze behandelingen en het resultaat ervan.

Elk Lasercentrum is gespecialiseerd in lasertechnieken. Ons ervaren laserteam werkt uitsluitend met de beste lasers. Zo kunt u er ook zeker van zijn dat wij uitsluitend behandelen met de meest geavanceerde- en kwalitatief hoogstaande lasers. Bovendien hebben wij de gedrevenheid om onze gegarandeerde zorg op maat binnen ieders bereik te houden.

» Bel 085-7603755 voor meer informatie over onze behandelingen.

Ieder lasercentrum is benoemd tot voorbeeldkliniek door de Amerikaanse laserfabrikant Cynosure en gecertificeerd door Isis Medical Systems Nederland. Daarnaast is elk lasercentrum benoemde tot voorbeeld kliniek door de Amerikaanse Laserscope (lasersfabrikant) en hebben reeds verschillende vaatchirurgen, dermatologen en huidtherapeuten mogen delen in onze laservaardigheden en knowhow van geavanceerde lasertechnieken.

Mocht u meer informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 085-7603755. Wij heten u van harte welkom!

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedemiddag,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanmiddag nog door onze huidzorgspecialist informeren.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »