085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met Halslift

Halslift

Een halslift wordt gedaan als u last heeft van hangende huid in de hals onder uw kin. De halslift heeft alleen resultaat voor uw hals. Als de halsspieren zijn verslapt en u ook uw gezicht wilt laten liften is een gecombineerde hals-facelift de beste oplossing.

De hangende huid onder de kin (ook wel ’kalkoennek’ genoemd) kan met een halslift gecorrigeerd worden. Een halslift kan ook gecombineerd worden met liposuctie van de hals.

De halslift wordt vaak uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Een plastisch chirurg maakt vlak onder de kin een snede in de vorm van een Z en de overtollige huid wordt verwijderd. Na het hechten wordt een drukverband op de plaats van de snede aangelegd.

De halslift kan ook worden gecombineerd met een MACS–lift. Er wordt dan een incisie via de haarlijn, achter het oor gemaakt. De huid wordt losgemaakt en het onderliggend steunweefsel en spieren worden verstevigd. De huid wordt teruggelegd en strak getrokken. Het teveel aan huid wordt verwijderd en weer netjes in meerdere lagen gehecht. Als alleen de voorzijde van de hals verslapt is, kan worden volstaan met een platysmaplastiek. Hierbij wordt een kleine incisie onder de kin gemaakt. De huid aan de voorzijde wordt voorzichtig losgemaakt, de platysmaspier aan de voorzijde van de hals wordt strakgetrokken en beiden worden naar elkaar toe gehecht. Via deze incisie kan de dubbele kin worden weggehaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of u kunt een afspraak maken met een van onze specialisten. U kunt altijd snel bij ons terecht. Uw wens is onze zorg!

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenavond,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanavond nog door onze huidzorgspecialist informeren over halslift.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »