085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

U zoekt een Huidtherapeut

Erkende Huidtherapeut voor een professionele behandeling

Een huidtherapeut is een therapeut die zich bezig houdt met professionele huidverbeteringsbehandelingen en behandelt zieke en/of beschadigde huid, waarbij nauw samengewerkt wordt met diverse artsen, dermatologen en huidspecialisten.

Als paramedicus heeft hij of zij de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht of Haagse Hogeschool. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist, is dat een huidtherapeut de zieke en/of beschadigde huid behandelt en dus een paramedicus is. Een schoonheidsspecialiste verzorgt en verfraait enkel de gezonde huid.

Na de vaststelling van het behandelplan volgen de behandelingen. De huidtherapeut beschikt over verschillende technieken en vaardigheden voor onder meer ontharen, acnebehandeling, camouflage, oedeemtherapie, littekenbehandeling. Bovendien kunnen de meeste huidtherapeuten borstprothesen en therapeutische elastischekousen aanmeten of voor dermatografie (een medische tatoeage) zorgen.

Meer voorbeelden van behandelingen door huidtherapeuten zijn anti-aging en behandelingen tegen beschadigde huid door acne, acnelittekens, pigment, couperose en zonnebrandschade.

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedemorgen,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanochtend nog door onze huidzorgspecialist informeren.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »