085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met Bovenooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie wordt vaak gedaan als men last heeft van overhangende oogleden, een vermoeid uiterlijk, rimpelvorming rondom de ogen, afhangende wenkbrauwen, of een sombere blik. Dat zijn vooral de klachten van mensen die een ooglidcorrectie overwegen. Bij deze ingreep wordt een teveel aan huid boven het oog weggenomen. Zo krijgt u de frisse oogopslag van vroeger weer terug. Het litteken valt precies in de oogplooi dus het is later nauwelijks zichtbaar. Deze operatie gebeurt veelal bij mensen van rond de 50 maar soms hebben mensen van 35 al last van overhangende oogleden. Soms is het nodig dat de corrigerende behandeling na circa 10 jaar herhaald moet worden. 

Een ooglidcorrectie van de bovenoogleden wordt soms tegelijkertijd met een ooglidcorrectie van de onderoogleden gedaan. Hierbij kan het nodig zijn om zowel de huid, de onderliggende spier en het vetweefsel te corrigeren. De insnijding wordt dicht onder de wimperlijn gedaan, zodat ook deze littekens vrijwel onzichtbaar zijn. Het resultaat is prachtig en heeft een duidelijk verjongend effect op de gezichtsuitdrukking. Soms is ook nog een wenkbrauwlift erbij nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of u kunt een afspraak maken met een van onze specialisten. U kunt altijd snel bij ons terecht. Uw wens is onze zorg!

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenavond,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanavond nog door onze huidzorgspecialist informeren over bovenooglidcorrectie.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »