085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met Spataderbehandeling

Spataderbehandeling

Spataderen zijn ontsierende en soms pijnlijke verwijdingen van aderen, meestal in de benen. Spataderen kunnen ontstaan door vaak en langdurig stilstaan.

Bij sommige beroepen loopt men meer risico op spataderen door langdurig staan. Leraren, winkelbedienden en kapsters behoren tot de risicogroep.

In veel gevallen hoeven spataderen niet behandeld te worden. Er wordt enkel ingegrepen indien men pijn ondervindt of om esthetische redenen.  Dus bij deze specialisatie speelt naast functionele klachten ook esthetiek een belangrijke rol.

Spataderen kunnen worden verwijderd door inspuiten, laserbehandeling of operatie waarbij ze worden gestript. Bij spataderen bestaat steeds de kans dat ze na verwijdering weer terug komen. Therapeutische elastische kousen brengen ook verlichting.

Behalve in de benen kunnen spataderen ook op andere plaatsen van het lichaam voorkomen, zoals in het scrotum, bij de anus, dan zijn het aambeien, en in de slokdarm.

Tegenwoordig zijn er nieuwe en verbeterde methoden voor de behandeling van spataderen.

Bij endovasculaire methode, wordt de ader van binnenuit dichtgeschroeid. Bekend zijn bijvoorbeeld de laser en de foamsclerose. Bij de VNUS Closure methode geeft de catheter radiofrequentie energie af aan de binnenwand van het bloedvat. Deze ingrepen kunnen gewoon poliklinisch en onder plaatselijke verdoving gedaan worden.

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenacht,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vannacht nog door onze huidzorgspecialist informeren over spataderbehandeling.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »