085-7603755

Bel overdag voor een afspraak of persoonlijk advies

Bel mij nu terug »

Onze specialist helpt ook met S-lift en MACS-lift

S-lift en MACS-lift

De S-lift is een facelift zonder dat het voorhoofd en de hals worden behandeld. Deze ‘minilift’ is een populaire behandeling, omdat de ingreep minder ingrijpend is dan een volledige facelift. De herstelperiode is ook veel korter. Met een S-lift worden de eerste tekenen van het ouder worden weggehaald met mooie resultaten. De onderhuidse laag wordt gelift naar de plek waar het voor het verzakken zat. Zo krijgt u weer een jongere uitstraling.

In sommige klinieken worden de termen S-lift en MACS-lift gebruikt om dezelfde ingreep te beschrijven. Andere klinieken bieden de twee types liften als specifieke en verschillende ingrepen aan. Het is wel zo dat de twee ingrepen erg op elkaar lijken. Bij de MACS-lift wordt onderhuids bindweefsel meegelift met de huid. Op deze manier worden wangen, de kaaklijn en een gedeelte van de hals strakker. De S-lift is vergelijkbaar met de MACS-lift, maar hierbij wordt over het algemeen enkel huidweefsel gelift. Deze ingreep is dus iets minder uitgebreid dan de MACS-lift.

Een S-lift wordt altijd uitgevoerd onder volledige verdoving. Aan het begin van de S-lift maakt de chirurg een snede in de vorm van een S. Deze begint bij de slaap en loopt voor langs het oor. Als er teveel vet aanwezig is op bepaalde plekken wordt deze eerst verwijderd. De huid wordt daarna losgemaakt van de onderhuidse weefsellaag. In deze weefsellaag liggen spiertjes, zenuwen en bloedvaatjes. Na het liften van de onderlaag wordt de losse huid over de nieuwe onderlaag gelegd. Overtollige huid wordt verwijderd.

Na afloop van een S-lift wordt uw gezicht een dag met een drukverband omzwachteld. Hierna moet u een licht elastisch verband dragen tot aan de eerste controle. Over het algemeen zult u weinig last van pijn hebben. Een week na de operatie worden de hechtingen verwijderd.

Het effect van een S-lift is meestal vijf tot tien jaar zichtbaar. Daarna kan eventueel een vervolgbehandeling plaatsvinden.

 

085-7603755

De speerpunten van huidzorgspecialist.nl

Dag en nacht bereikbaarFlexibele openingstijden
Binnen 30 minuten aanwezigGeen wachttijden
Altijd op afspraak
Geen voorrijkosten, vaste tarievenGoede bereikbaarheid
Eigen Parkeerplaatsen
Vaste tarievenScherpe tarieven
Gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
Bel 085-7603755

Goedenavond,
Stel uw vraag of plan direct een afspraak in:

Laat u vanavond nog door onze huidzorgspecialist informeren over s-lift en macs-lift.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een consult.
Afspraak aanvragen »